Calendari de rutes
per fer a peu a Catalunya

12 mesos 12 rutes, cada una ideal per fer durant aquell mes. Cims, miradors, racons desconeguts i lloc emblemàtics seleccionats segons l'estació i pensats per descobrir amb tota la família.

Mapes molt visuals i amb indicacions per seguir la cada ruta. Incorporem el Santoral i els dies més destacats de l’any al calendari.

El calendari de paret que et sugereix una ruta cada mes de l'any per descobrir amb tota la família El calendari de paret que et sugereix una ruta cada mes de l'any per descobrir amb tota la família El calendari de paret que et sugereix una ruta cada mes de l'any per descobrir amb tota la família

Sortides del 2021

MES EXCURSIÓ DESCARREGAR TRACK
Gener L’Elefant — Montserrat 7,6 km GPS tracks
Febrer Pic de Sallafort — Serra de l’Albera 14,8 km GPS tracks
Març Sant Honorat — Serra d’Aubenç 14,6 km GPS tracks
Abril Creu de Santos — Serra de Cardó 9,6 km GPS tracks
Maig Puig d’Estela — Serra Cavallera 9,2 km GPS tracks
Juny Roques de Benet — Els Ports 5,5 km GPS tracks
Juliol Cap del Verd — Serra del Verd 9,9 km GPS tracks
Agost Els Tres estanys — Alt Pirineu 8,2 km GPS tracks
Setembre Gallina Pelada — Serra d’Ensija 8,4 km GPS tracks
Octubre Comanegra i Puig de les Bruixes — Alta Garrotxa 8,2 km GPS tracks
Novembre Castell de Burriac — Serralada Litoral 9,3 km GPS tracks
Desembre Puig Cabrafiga — Serra de Llaberia 8,6 km GPS tracks

Compreu el calendari


És un calendari de paret amb una ruta per fer cada mes arreu de Catalunya, Xevi Blancafort de No Tot Son Cims és el guia de muntanya que ens porta a excursions adeqüades per l'època de l'any. Sortides que es poden fer amb la família, hi ha sortides més fàcils que d'altres i a l'estiu tenim excursions estrella per dedicar-hi tot el dia. La selecció està pensada per anar a llocs que són interessants i poc coneguts, almenys per la gent que no són de la zona.

El calendari, a la pràctica, és una guia, que conté el mapa, la fitxa tècnica, amb les coordenades del punt de sortida, les indicacions de tot el recorregut, el perfil per fer-se la idea de les pendents i de la llargada, indica el temps aproximat, alternatives a la ruta sugerida, i un track per navegar amb el teu dispositiu que te'l pots baixar en aquesta pàgina.

La mida del mapa és de 33 x 23,5 cm. Imprès en paper d'alta qualitat, estucat mat, per poder-hi escriure, porta una perforació per poder penjar-lo i les caselles són prou grans com per apuntar-hi les anotacions que volgueu, per exemple els dia que anireu a fer l'excursió.

El calendari el podeu comprar a les llibreries generalistes i a les especialtzades en muntanya i natura, per 12€ PVP. Si no el trobeu el podeu demanar a Mapzine directament i us l'enviarem a l'adreça postal que ens indiqueu. El preu és el meteix, més les despeses d'enviament.